Kali ini g mau ngebagiin lagu yang baguuuussssss bgt menurut g,,penuh dgn pesan moral,,dimana bisa ngebangkitin naluri kemanusiaan u,,membuat u prihatin dgn nasib sdr2 kita yang lain sehingga ga ada alesan sbnrnya buat kita untuk tidak bersyukur akan apa yang kita miliki, bahkan mungkin yang kita alami sekarang…

Lagu itu berjudul PRAY from JUSTIN BEIBER,,ya judulnya Pray,,sbnrnya dari judulnya u bisa tau lah arti lagu ini tentang apa,,yaaaaa bisa ditebak kalo lagu ini adalah ttg seseorang yang berdoa pada TUHAN…isi doanya yaitu dia meminta kepada TUHAN untuk dapat melihat hari depan yang lebih baik,,bertanya apa yg hrs dilakukan untuk melakukan perubahan,,dan keprihatinan si Beiber juga turut menjadi isi dari lagu ini, ditambah lagi dengan video klipnya dimana dia mengunjungi org2 sakit, tak berdaya, lemah, dll,,wuaaaaaaaaaa mantabh kali kau Beibeeeeeerrrrrrr, uda ganteng, cute, berjiwa sosial lg, mwuach mwuaccccchhhhh, hahahahaha😀

Okay guys, langsung aja ya coba didengerin lagunya😀

Nih g kasiin jg text nya, so kalian bisa nyanyiin dan meresapi syair demi syairnya, jiaaaaahhhhhhh syaiiiiiiirrrr, ahahhahaha😛

Verse 1:
(And i pray)
I just can’t sleep tonight,
knowing that things ain’t right.
It’s in the papers, it’s on the TV,
it’s everywhere that i go.
Children are crying, soldiers are dying,
some people don’t have a home.

Pre Chorus:
But i know there’s sunshine behind that rain,
I know there’s good times behind that pain (hey)
Can you tell me how i can make a change?

Chorus:
I close my eyes, and i can see a better day,
I close my eyes and pray.
I close my eyes and i can see a better day,
I close my eyes and pray.

Verse 2:
I lose my appetite, knowing kids starve tonight
Am I a sinner? Cause half my dinner,
Is still there on my plate.
Ooh i got a vision, to make a difference,
and it’s starting today.

Pre Chorus:
Cause i know there’s sunshine beyond that rain,
I know there’s good times beyond that pain

Heaven tell me i can make a change.

Chorus:
I close my eyes, and i can see a better day,
I close my eyes and pray. (yeee)
I close my eyes and i can see a better day,
I close my eyes and

Bridge:
I pray for the broken-hearted,
I pray for the life not started.
I pray for all the ones not breathing,
I pray for all the souls in need.
I pray, can you give em one today?

Pre Chorus:
I just can’t sleep tonight,
Can someone tell me how to make a change?

End Chorus:
I close my eyes, and i can see a better day,
I close my eyes and pray, (Ooh)
I close my eyes and i can see a better day,
I close my eyes and i pray, (ooh)
I pray, I pray
I close my eyes and pray.

-GOD SPEAKS IN THE SILENCE OF THE HEART,,LISTENING IS THE BEGINNING OF PRAYER-

Keren banget kan boooo lagunyaaaaa,,hmmmmm two thumbs up deh buat si cute Beiber😉